EKML foorum EKML foorum
Eesti Koroonamänguliidu foorum
 
 KasutusjuhendKasutusjuhend   OtsingOtsing   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri 
 ProfiilProfiil   RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse

lauamängude mitmevõistlis

 
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Võistlused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
ninasarvik
Külaline





PostitusPostitatud: 09.01.2008 13:32    Teema: lauamängude mitmevõistlis Vasta viitega

Kas keegi teab kalendrit lauamängudest sel aastl,kuna järgmised etapid toimuvad?Praegust edetabelit või punkti seisu.Tartumaal oli ka ju teine etapp?Kunas need tabelid üles saavad?
Tagasi üles
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 11.01.2008 11:30    Teema: Vasta viitega

http://koroona.ee/laua/2007/Annikoru2007.htm
on Tartu võistluse tulemused avalehelt lingi all, püüan nad peagi tõsta avalehelt minema tulemuste alla. Kahjuks on reitinguarvestusest väljas praegu pärnu noortevõistlus ning Rapla etapp, mille kohta pole tulemuste-vastaste nö cross-tabelit

Lauamängude mitmevõistluste järgmisi etappe vaata kalenderplaanist 2008 või kiirema info saabumisel ka avalehelt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 24.04.2008 12:40    Teema: Vasta viitega

Pärnus on tore, aga ruumi napib Eesti meistrivõistluste jaoks.
4 lauatennise lauda on ilmselt piisav, ka 8-9 koroonalauda ei tekitanud ummikut, aga male- ja kabelaudasid peaks vastavalt min 10 ja 8 üles panema, et seal venitamist ei tuleks.
Kui klubide esindajatele sobib, võivad järgmise aasta Eesti meistrivõisltused ka Aruküla Spordisaalis toimuda, male ja kabe saab seal ka eraldi vanasse võimlasse vaiksematesse tingimustesse panna, samuti on ruumi istumiseks ning eelregistreerimise korral on võimalik ka lõunapausiks toit telllida(aga üle hoovi on ka toidupood olemas).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Meelis
Külaline





PostitusPostitatud: 25.04.2008 17:43    Teema: Tartu on parim Vasta viitega

Tartu võib ka korraldada Eesti MV.Toimuksid need Tartu Kutsehariduskeskuses :Vähemalt pakun välja ,et saaksime selle korraldusega väga edukalt hakkama ,pakuks ka süüa peale 4 vooru ja teeksime rikkalikku auhinna koplekti.Seega Tartu on valmis.Lugupidamisega Meelis Tätte
Tagasi üles
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 29.04.2008 14:18    Teema: Vasta viitega

hea pakkumine Tartust.
Kui suur Kutsehariduskeskuse saal ja muud ruumid on, inventar on olemas? Loomulikult pole vajadusel isegi koroonalaudade transport võimatu, pinksilauad peaks ikka kohapeal olemas olema.
Arukülas on hetkel 3 lauda, mul on Peningil 3 vana ( ja suht kehvasti transporditavat lauda), aga loodetavasti ostab kool uusi juurde, sest seal hakkas lõpuks taas trenn toimuma. Malesid ja kabesid on mul ühesuguseid vähemalt 10 kaupa, toimivaid malekellasi on kahjuks väheks jäänud, kunagi oli neid ligi 20, praegu vast 10 töötavad. Koroonalaudu saaks piisavalt 10 välja panna, vajadusel ka rohkem:) Aga auhinnad peaks välja panema ikka korraldaja, st alaliit; loomulikult on väga teretulnud, kui korraldajad täiendavaid auhindamise võimalusi leiavad.
Mulle Tartu variant meeldib, ehkki saarlastele jääb ta suhteliselt kaugeks sõita.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Meelis
Külaline





PostitusPostitatud: 07.05.2008 08:10    Teema: Vasta viitega

Lauatennise lauad saaks ilusti,samuti ka maled ja kabed .Ainus probleem oleks koroona nn.heade laudade leidmisega neid ei ole seal koolis.Olemas suured ruumid,vajadusel 225 eegu eest majutus koos hommikusöögiga .Saaks ise ka vast peale 4 vooru süüa pakkuda ,ühe priske supi näiteks.
Tagasi üles
Külaline






PostitusPostitatud: 08.05.2008 10:20    Teema: Vasta viitega

Pärnus toimunud Eesti MV juures häiris paljusid metsik venimine viimase vooru ja autasustamise vahel - oma poolteist tundi ja osad karikad jäid ikka kätte andmata. Ilmselt tuleks veidi kodutööd teha ja sobivad programmijupid kirjutada, et ei oleks aeganõudvat käsitsi arvutamist, kus lisaks kõigele on ka inimlikud eksimused võimalikud (nagu juhtus 2007. aastal).

Teiseks parandamist vajavaks kohaks on võistkondliku paremusjärjestuse määramine, mis on selgelt ajast ja arust. No ei ole normaalne, et esikoha võtab pika puuga võistkond, kus vähemalt meeste hulgas ühtegi reaalset kõva tegijat ei ole. Kõigi vanusegruppide võitjatele võrdselt 15p anda on jama, osades gruppides konkurents ju palju hõredam. Pigem piirduda kohapunktidega ainult üldparemusjärjestuse alusel või vastavalt osavõtjate arvule eri gruppides puntkid läbi kaaluda. Praegusel juhul, kui näiteks naiste 70+ klassis on ainult 4 osalejat, on ju 12p garanteeritud ka viimase koha puhul, põhiklassis 12p teenida on jõukohane aga ainult valitutele.
Tagasi üles
Külaline






PostitusPostitatud: 08.05.2008 10:38    Teema: Vasta viitega

Ahjaa, naljakas oli ka see, et ehkki tegu Eesti meistrivõistlustega, Eesti meistrit justkui ei selgunudki. Vähemalt medaleid küll üldparemusjärjestuse alusel ei jagatud. Kes siis on Eesti meister, Kirst või Viisut? Praegu jäi selline mulje, et Viisut, kuna tema sai põhigrupi kuldmedali, ehkki reaalselt võitis turniiri Kirst.

Minu meelest tuleks meistrimedalid jagada ikkagi üldparemusjärjestuse alusel, mitte ainult noorematele kui 60a. Üle 60-aastastele oleks eraldi seenioride MV medalid. Selle aasta Eesti meistritiitel ja seenioride kuldmedal peaksid seega mõlemad kuuluma Rein Kirstule, mitte ei saa aru miks on talt ära võetud võimalus ka noorematega rinda pista, millega ta - nagu tulemused näitavad - siiani väga edukalt hakkama saab.

Ja lõpetuseks, ehkki siin sai üles loetud parandamist vajavaid nüansse, tuleb siiski kiidusõnad lausuda pärnakate ja eelkõige Heino Merilaise aadressil pikaajalise töö eest ala elujõulisena hoidmisel.


Andres Kuusk

PS. Ka eelmine postitus on minu kirjutatud
Tagasi üles
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 08.05.2008 13:04    Teema: Vasta viitega

päris mitu õiget tähelepanekut oli Andrese jutus. Tahaks lisada, et tulevikule mõeldes peaks kindlasti olema arvestatud ka noortega, koroonas on praegu vanusepiiriks 18- aastased (sünniaasta järgi). Eesti meistrivõistlustel selgus kahtlemata Eesti meistrid, kelleks olid Viire Talts ja Rein Kirst, juba võistluste nimetus viitab õigusele just sellist tiitlit omistada võitjale.
Väljakuulutamata jätmine oli võistlusjuhendi koostamise nö näpukas, sest kasutati varasemat vormi, sisulist juhendi läbimõtlemist ega -arutamist ei toimunud.
Võistlusjärgse venimise tingis suuresti kahe erineva võistluse üheaegne toimumine, st nii Eesti meistrivõistlused kui ka karikaarvestus. Olen ka ise kahe üheaegse võistlusega hädas olnud, näiteks noorte karikasarja viimasel etapil, kus saab samuti autasustada nii etapi võitjaid kui ka seeriaasrvestuse parimaid, paratamatult võtab aega, ehkki tulemused ainult excelisse sisse toksida ja diplomid välja kirjutada (või printida).
Vahest sobiks seeriavõistluse lõpetamiseks mõni vähemkaalukas võistlus? Kohalike korraldajate ülesandks o nsiis oma etapi tulemuste alusel autasustamine, (loodetavasti loodava) Eesti lauamängude mitmevõistluse liidu jaoks jääks üldarvestuse pidamine ja autasutamine.

Mina näen jätkuvalt parimat lahendust omaette spordialaliidu moodustamises, mis omakorda oleks ühinenud Eesti Koroonaspordiliitu (või Eesti Koroonamängude Liitu) (koos Eesti Koroonamänguliidu ja Eesti Novuse Liiduga). Klubid (või maakondlikud ühendused) maksaksid igas alaliidus tasu näiteks 300.- , kuuludes aga kõikidesse, mingi soodushinna, näiteks 500-700 krooni aastas. Eeskujuks võiks võtta Eesti Võitluskunstide Liidu, kuhu kogunesid kõik "kaklejad", nii erinevad karated kui ka aikido jne. Igaüks neist käib oma alat esindamas väljaspool, samas esindab neid Eestis Olümpiakomitees ühine alaliit. Vormistamist saaks põhimõtteliselt praegu kaaluda 2009. aastaks (st paberitöö tuleks ikka 2008 sügisel ära teha) kui kõigil alaliitudel asja vastu huvi on.

Aga veelkord senise praktika juurde tulles tuleb kiita Heinot, et ta koroona kõrval on jaksanud ka lauamängude mitmevõistlust arendada, Pärnumaal on ju siiski selgelt näha juurdekasvu, kasvõi Kilingi-Nõmmet vaadates; samuti on ta tublisti motiveerinud oma eakamaid osalejaid.
Eesti Võitluskunstide ühenduse koduleht
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Meelis
Külaline





PostitusPostitatud: 13.03.2009 17:15    Teema: Vasta viitega

4 . ja 5. aprill Lauamängud Tartus .Ind. ja paarismäng.Kõik kohale. Razz
Tagasi üles
Reasta teated:   
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Võistlused Kõik ajad on GMT + 2 tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa saad teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa saad vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.23 © 2001, 2005 phpBB Group