EKML foorum EKML foorum
Eesti Koroonamänguliidu foorum
 
 KasutusjuhendKasutusjuhend   OtsingOtsing   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri 
 ProfiilProfiil   RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse

Slavjanskij Venok

 
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Võistlused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 28.05.2011 23:34    Teema: Slavjanskij Venok Vasta viitega

Toimus 28. mail 2011 teist korda Rõbinski mõnusas Kultuurimajas. Peale Janise mälestamist asusime mängima 13 vooru kestnud võistlust, kus taas oli parim lätlane, seekord Mosans. Tublid olid ka vene mehed, kes suutsid rohkesti 8aid lüüa, ka nö mehed metsast. Ise alustasin viigiga Irena vastu ja lõpetasin sama tulemusega Mosansiga, lihtsalt 8aid oli vaja rohkem lüüa. Kõige rohkem 8aid lõin Jankovskisega, aga ta mängis minu vastu hämmastavalt kindlalt, ca 15 x8 ja 4:1 talle.. Lauad olid head, korraldus super, taas kohvi ja teelaud, kommide küpsiste ja võileibadega, lisaks supervaade Neevale ja mälestusmeened välisvõistlejatele: 3 lätlast ja 2 eestlast. Mina lõpetasin 9. ja Viire 12. kohaga vastavalt 7,5 ja 7 punktiga.
Ja mis kõige meeldivam, eesti võistlustele iseloomulikku käratsemist ja pidevat jutuvada polnud kuulda, oli vaid nupuklõbin, nagu ka näiteks hiljutistel noortevõistlustel.
Mõnus võistlusmiljöö!
Eesti paremikul on põhjust õppida käitumist oma noortelt või kasvõi idanaabritelt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 30.05.2012 10:37    Teema: Vasta viitega

Kui esimesel korral osales Slavjanski Venokil vaid üks eestlane Toomas Valter, siis nüüd oli taas 2 osalejat. Eelregistreerimise kohaselt oli osalemas 22 mängijat ja kohale oli toodud täpselt 11 lauda, sealhulgas 2 uhiuut ja väga hea kvaliteediga lauda Lätist. Mitte küll nende laudade peal, kuid korralikul vene laual õnnestus mul ka Janisega mängides seekord parim mäng teha, kuid minu 10-konnast 8-st jäi väheks, ehkki 2:1 õnnestus isegi juhtima asuda. Korraldajad otsustasid seekord juhendit ene võisltust tuunida ning mängisime kõik 11 vooru võiduks vajaliku 4 geimivõiduni. Esimesed 7 vooru sammus võidult võidule Andrei Vassman, kuni ta maapeale tagasi tõin ja võistluse põnevaks saime. Paar vooru enne lõppu oli igatahes ees ühtlane grupp mängijaid, kelle hulgast rumala kaotusega Balabanovile (ta ei löönud vaid 2 geimi 8at; hea mäng juhtus tal..) ma välja langesin. Hea turniir oli ja ehkki ka Viljandis olid ju head lauad, löödi minumeelest Rõbatskoje Rahvamajas keskmiselt mängu kohta rohkem 8aid (kusjuures 0 punktiga viimaseks jäänud Irena lõi rohkelt 8aid, aga võiduni mängimisel on vaja vähemalt 4 geimi hästi (paremini kui vastane:) mängida). Kuna juhendis oli võrdsete punktide puhul lisamäng, siis kohtusid lisamängus turniiri kõigi koefitsientidega võitnud Janis Saulitis (ta võitis turniiril ka nendevahelise mängu) ja Eriks Celmins, kuid finaalis kavaldas vanameister Eriks noore kolleegi üle 4:1.
3.-4 koha selgitas koefitsient ning 3. koha sai stabiilselt hästi mänginud ja ühtlasi kohtunikutööd teinud Andrei Vassmann ning 4. koha lohutuskarika teenisin mina.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 08.05.2015 08:13    Teema: Vasta viitega

Selgus, et viisa tegemine sõiduks Venemaale on tehtud oluliselt keerulisemaks ja kulukamaks. Lisaks varasemale 35- le eurole on üsna vältimatult vaja maksta 21 eurot. Saatkonnas viisa vormistamine on tehtud väga keeruliseks ja näiteks praegu on isegi registreerumine vastuvõtuks järgmise nädala keskele.... 10 tööpäevaga saab endiselt tavahinnaga, kiirviisa saab 2 korda kallimalt 3 päevaga.
Registreeruda on vaja 23.ndaks maiks, selleks ajaks peaks viisa saamine selgunud olema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Reasta teated:   
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Võistlused Kõik ajad on GMT + 2 tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa saad teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa saad vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.23 © 2001, 2005 phpBB Group