EKML foorum EKML foorum
Eesti Koroonamänguliidu foorum
 
 KasutusjuhendKasutusjuhend   OtsingOtsing   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri 
 ProfiilProfiil   RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse

duatlon ja triatlon

 
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Võistlused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 02.04.2006 17:28    Teema: duatlon ja triatlon Vasta viitega

kuna Pärnumaale on pikk tee, jõuab selle aja jooksul mitmeid ideid kaaluda.
Sel sõidul tuli jutuks koroona ja Novuse mängu ühendvõistlus nö suusavahetusega sõidu analoogia baasil, 2 geimi koroonat ja 2 geimi novust, iga geim loeb, triatloniks lisandub teko, ilmselt jõuame katsevõistluse peagi ära teha, miks mitte näiteks 23. aprillil, pärast Eesti meistrivõistlusi,.
Ruumide olemasolu korral saab selle välja kuulutada..
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Külaline






PostitusPostitatud: 03.04.2006 22:06    Teema: Vasta viitega

mina ei saa aru, mis kahe geimi jama paljud ajavad. Miks ei võiks seda sama süsteemi teha 4 geimist mõlemat mänguviisi. tennisistid mängivad 3-4 tundi järjest (väikesed puhkepausid muidugi on) ja siis paljud samal päeval veel paarismängu või segapaari. Keegi ei nurise kuigi vot see on füüsiline ja raske mäng.
Ei ole midagi rasket. Tahaks ikka mängu nautida. Aga selle 2 geimiga ei saa mängima hakata, kui juba mäng läbi. No mõtle Guido ise natuke peaga, mida see 2 geimi koroonas siis otsustab. Teistel aladel mängitakse tunde, et tugevam selgitada. Aga Merilaine, Zjabrikov ja veel mõned tulevad välja selliste "parajalt lollide" mõtetega. Ei saa aru.

Ja miks tavaturniiridel peab mängima individuaali 7 voorust. Kogu aeg mängiti 9 vooru ja nüüd selline muutus. Sellistel turniiridel on paras veteranidel mängida.
Keegi ei mängi ju jalg-, võrk-, korv- ja väravpallis sellepärast lühemalt, et osa mängijaid kurdab et väsib ära. Kuskil on ikka oma piir. kui nii edasi läheb siis varsti mängitakse juba 5 voorust jne. Ma ei saa aru, kas tahate et see oleks sport või nalja tegemine.

Ma tahan näha kuhu see koroona niimoodi jõuab kui mängijaid on niigi vähe ja keelatakse põhivõistlusele tulemine ja tehakse muid jaburaid reegleid. Mis siis vanasti viga oli kui 100 mängijat käis EMV, midagi ju. Superturniirid olid minu arust.

äh aitab plärast Laughing Wink
Tagasi üles
risto
Külaline





PostitusPostitatud: 07.04.2006 09:00    Teema: Vasta viitega

kindlasti jääks mõtte juurde, et 2 geimi igal laual ja kõik arvesse. Nii saaks tagada ainult normaalse võistluse käigu, sest vastasel juhul tuleks ka öösel mängida. Kuid loomulikult ei saa kätt ette panna mängijatele kes soovivad laua najal magada, keegi peab seda kah tegema. Üldiselt ma ootaks selle proovi ära, see ainuke varjant kus ise novust prooviks.
Tagasi üles
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 07.04.2006 17:44    Teema: Vasta viitega

Selle peale võin ma Risto sulle niipalju öelda, et sa peaksid rohkem tervisespordiga tegelema, siis sa ei väsi nii ära. Mine jõusaali, käi jooksmas jne.
4-5 aastat tagasi tuli ette et mängisime hommiku 4-5-ni, aga mina küll ei näinud kedagi laua taga magamas!
Vist oled vale ala valinud, ehk leiad midagi kergemat.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Julija
Uus kasutaja


Liitunud: 5 veebr. 2006
Postitusi: 3

PostitusPostitatud: 07.04.2006 21:26    Teema: Vasta viitega

Noizkamaz
olge noprmaalne nyyd...kas inimene ei või öelda oma arvamust ? ilma et keegi hakkaks kohe kommenteerima ja kritiseerima ? Confused
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 07.04.2006 21:50    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
tuli ette et mängisime hommiku 4-5-ni, aga mina küll ei näinud kedagi laua taga magamas!


see oli nüüd küll vaatamise viga Laughing
isegi olen laua taga tukkunud, samuti tekkisid ju vabad hetked, kui mõni paar varem lõpetas; nendega oli tükk tegemist, et uuesti ärkvele saada.

Õigupoolest meenuvad kaks tõesti kaua kestnud võistlust, korra ind+SP Laiusel, teine kord sama kombinatsioon Kadrinas; mõlemal juhul mäletan magavaid mängijaid; üsna zombielikke.

Aga geimide arvu kehtestamisel tuleb lähtuda minimaalselt vajalikust arvust, et selgitada objektiivselt hetke parim mängija.

Kui hetk kestab kolm päeva, siis võib vaekauss ka seisult 200:2 pöörduda mingil hetkel kummuli ning lõppeda seisul 200:222 Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 08.04.2006 01:27    Teema: Vasta viitega

Julija:
ole rahulik ma ei kritiseerinud kedagi, ma ütlesin lihtsalt oma arvamuse toimuvast. Rääkisin pigem asjast üldises plaanis. Ütle ausalt kas sina tahad sõita 3-4 tundi ja siis mängida ainult tunnikese? Koroona on ju nii kerge mäng, see ei tohiks küll nüüd kellegile füüsiliselt liiga teha, isegi kui läheb mõni turniir natuke pikemalt. Tuleb lihtsalt vabalt võtta, puhata kui vaheaeg on, mitte terve päeva laua taga trenni teha. Trenn tehakse kodus ära või ei tehta üldse Smile

Guido:
Jah tõepoolest sul võib isegi õigus olla, et magati sel hetkel kui paus tekkis, sest siis läks asi ikka katastroofiliselt käest ära. Ise nii ametlikult magajatel silma peal ei hoidnud. Ma ei tahagi et selliseid turniire korraldataks (kuigi mul isiklikult polegi niiväga midagi selle vastu, lõppude-lõpuks selleks ma võistlustel käin et teistega jõudu proovida. Wink ). Aga ma tahan et mängitakse ikkagi mõistuse piires olevate reeglitega. Ma vaatan asju sellest aspektist, et keegi ei tee ju tennise- ega ka muude alade turniire nii lühikeseks. Siis võiks ju tennises ka 3 seti asemel hoopis võitja 2 geimiga selgeks teha. Võrkpallis mängida 5 punktini, käsipallis 5 väravani, korvpallis mängida 4 x 1 minutised veerandajad jne. Miks nii ei tehta Question
Milleks pingutada ühe vastasega 4 tundi, kui saaks tegelikult 10 minutiga asjad selgeks teha? Sest see pole siis enam sport vaid õnnemäng ja oleks juba rohkem naljategemine!

Ma saan aru, et vanemad inimesed tahavad lühemaid turniire, aga ega sellepärast ei saa reegleid niimoodi väänata. Mingid põhireeglid just selle geimide ja voorude arvu suhtes peavad ikka paika jääma või siis spordimõttes normaalsuse piires olema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
risto
Külaline





PostitusPostitatud: 08.04.2006 18:55    Teema: Vasta viitega

mul on hea meel et keegi koroona patrioot on, kuid kas ma saan teda ka võistlustel näha? Mängudest nii et ärme võrdle meeskonda mänguga, kus on üks inimene tegev ja ärme räägi tennisest, kus on platsi mõõdud mitu kümmend korda suuremad.... räägime ikka õigetest asjadest! kuigi see selleks, uued turniirid teeme ikka ära.
Tagasi üles
Külaline






PostitusPostitatud: 08.04.2006 21:54    Teema: Vasta viitega

Patriootlusest on asi kaugel. Väga palju jääb turniire mängimata ja nüüd tahetakse needki korrad ära lörrida. Kütus nii kallis, ei ole ju mõtet pikki sõite ette võtta mingi pooliku päeva pärast.

Tead mida - tuleb just neid alasid võrrelda! Nimelt nemad ei tee selliseid lollusi, et kõik turniirid on miniformaadis. Arvan et on palju õppida. Mis see platsi suurus asjasse loeb? Sport jääb ikka spodiks, mis sest et alad nõnda erinevad! Igal juhul tekib küll selline tunne, et tahetakse kiiresti punktid kirja saada ja kogu lugu.
Tegelikult ei ole meil üldse mõtet selles osas siin mõtteid mõlgutada, otsustajad nagunii neid kommentaare ei loe.

Aga igal juhul tehke teie turniirid ära, võibolla tulen ja osalen ka mõnikord. Mida rohkem, seda segasem! Edu!
Tagasi üles
risto
Külaline





PostitusPostitatud: 09.04.2006 07:36    Teema: Vasta viitega

selles mõttes muidugi, polegi mõtet vaielda. Teeme siin proovi ära ja vaatame kuias asi tuleb siis oskab edasi rääkida.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Võistlused Kõik ajad on GMT + 2 tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa saad teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa saad vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.23 © 2001, 2005 phpBB Group