EKML foorum EKML foorum
Eesti Koroonamänguliidu foorum
 
 KasutusjuhendKasutusjuhend   OtsingOtsing   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri 
 ProfiilProfiil   RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse

Aasta parim mängija

 
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Arvamused ja ettepanekud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 27.12.2005 12:50    Teema: Aasta parim mängija Vasta viitega

Aasta parima mängija valimine ei tarvitse isegi edetabelist sõltuda, näiteks orienteerumises võitis edetabeli ära üks, aasta parimaks valiti teine, kes välismaal paremini esines...
Kas anda valimisõigus kõigile klubidele, litsentsi ostnud mängijatele, (näiteks aasta viimasel karikavõistluste etapil, kus reeglina on enamus mängijaist kohal) või anda formaalselt, täpselt punktide arvu järgides....
Kas anda parim koroonamängija arvestades ka Novust (see on ju koroona lihtsalt teiste mõõtmetega laual), kuivõrd arvestada välisvõistlusi, loodetavasti tuleb neid tulevikus rohkem. Kas peaks väärtustama pariimat üksikmängijat ja paarismängijat eraldi (kas konkreetset paari või üht paarismängijatest)?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 27.12.2005 16:39    Teema: Vasta viitega

Aasta parima mängija võiksid valida kõik litsentsiga mängijad, oleks asi palju huvitavam. Teha mingisugune urn, kõigi mängijate jaoks valimiskaardid (lihtsalt nimelised). mingil kindlal võistlusel (ntx paarismängu Eesti MV) pannakse nimed kirja ja enim hääli saanud mängija võidab aasta parima tiitli. Ja valima peavad nii naised kui mehed, st. naised valivad ka mehi ja vastupidi.
Kui rahval huvi on ja auhind ka parimale, võiks valida ka parima paarismängija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 29.03.2006 00:05    Teema: Vasta viitega

Mis mõtted siis rahval on? On paremaid ideid ehk kellelgi!!!
Tuleb vist sellised ettepanekud võistluste aegu kuskile seinale panna või mingid koopiad teha ja näidata. Ega muidu rahva arvamust teada ei saa.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Gerli
Külaline





PostitusPostitatud: 29.03.2006 10:09    Teema: Vasta viitega

Kindlasti tuleks arvestada paarismänge ja individuaalset esinemist eraldi. Paarismängus saavutatud esikoht pole kindlasti võrdväärne tulemus individuaalselt saavutatud esikohaga. Kindlasti tuleks arvestada ka Novust, sest koroona on koroona, väike laua erinevus ei tee sellest vele tesit spordiala.
Ja tõepoolest edetabeli põhjal parima mängija valimine pole kuigi objektiivne, sest osadel klubidel on eelis, kuna enamik võistlusi toimub Harjumaal. Lihtsalt rahalistel põhjustel pole võimalik Viljandist igal edetabeli võistlusel käia. Ja nii tekib olukord, kus edetabelis esirinnas on palju selliseid mängijaid, kes osalevad absoluutselt igal võistlusel, kuid pole kunagi sattunud näiteks kolme parema hulka. Ja ka Eesti Meistrivõistlustele pääsemine on ebaõiglane praeguse süsteemi juures. Praegu saavad MV-le sellised mängijad, kes tegelikult on palju nõrgamd kui mõned mittepääsenud mängijad. Ja samuti ei populariseeri selline süsteem koroonamängu, mis peaks siiski olema EKML põhiülesanne.
Tagasi üles
Karli
Uus kasutaja


Liitunud: 11 veebr. 2006
Postitusi: 18

PostitusPostitatud: 30.04.2006 20:22    Teema: Aasta parim mängija. Vasta viitega

Korraldada seeriavõistlus, milles aasta jooksul toimub iga kuu vähemalt 1 etapp. Annab aasta kokkuvõttes hinnangu mängule. Muidugi on siin see asi , et mõni ei saa mingitel põhjustel kohale tulla, aga see variant on ka tulemuste lugemise puhul mõjutajaks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 03.05.2006 13:14    Teema: Vasta viitega

ei nõustu viimase kirjaga, jääksin siiski valimise variandi juurde nagu enamikel aladel teise võimalusena kasutatakse!
Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 03.05.2006 22:48    Teema: Vasta viitega

enamus spordialasi arvestab parimate sportlaste valimisel tiitlivõistluste kohti, Eestis paraku on Eesti meister hoopis eikeegi, sest ta ei saa isegi punkte edetabelisse, rääkimata oluliselt suurematest punktidest, mida ta peaks saama.
Ei suuda aru saada, miks loobuti heast tabelist, kus väärtustati kõrgemate punktidega Eesti meistrivõistlusi, siis maakondlikke meistrivõistlusi ning väikseima skaalaga kohalikke turniire a la anija mehed, sauga jõulu või raasiku karikas, samuti oli väiksem osatähtsus võistkondlikel turniiridel just väiksema skaala abil.
Seeriavõistluse korraldamiseks napib transpordiressurssi
see tuleks kõne alla piirkondlike võistluste seeriana, näiteks lõunas ja põhjas eraldi, ehkki ka Kesk Eesti (näiteks Eestimaa südame naaberlinn Türi) võiks ju üheks regioonikeskuseks sobida
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 05.05.2006 16:52    Teema: Vasta viitega

Guido ütle mille jaoks peaks Eesti MV-l suuremaid punkte jagama, keegi sellest nagunii kasu ei saa. See ju hooaja viimane võistlus.
Siis peaks ikka kõik kes tahavad võistlema laskma, nagunii nagu näha on neid tahtjaid väga palju ei ole.

Sellepärast neid võistlejaid aina vähemaks jääbki et isegi EMV-l osaleda ei saa. Nüüd tuleb teil see koosolek, tehke natuke targemaid otsuseid Idea ! Muidu varsti need 20 kes EMV käisid käivadki ainukesena võistlemas. Igaühel ei ole praegusel kiirel ajal iga nädal aega nuppe taga ajada, eriti kui auhinnalaud nii nadi on, nagu ta praegu kahjuks on. Ma saan aru kui oleks 1000 kandidaati sellele 20 kohale, siis võiks asja piirata. Praegu on asi mõttetu!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Noizkamaz
Uus kasutaja


Liitunud: 27 dets. 2005
Postitusi: 35

PostitusPostitatud: 05.05.2006 17:01    Teema: Vasta viitega

Kui jutt juba koosolekule läks, siis Guido kui sa ise ka huvitatud oled - räägi koosolekul sellest üksik-paarismängust ka. Võiks järgmine hooaeg ju paar võistlust olla! Läheks edetabelisse ja puha.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 07.05.2006 16:22    Teema: Vasta viitega

suuremaid (ja väiksemaid) punkte peakski jagama just sel juhul, kui punktide alusel arvutatakse võitja (edetabeli võitja st parim mängija). Sõltumata sellest, kas EMV saavad kõik osaleda või ainult teatud osa, peaks tema värtus olema punktiskaalal suurem. Praegu Eesti meister ei tarvitse olla sugugi parimate hulgas, ehkki sel aastal juhtus olema.
Eesti meistri tiitli võitjal peaks ikka olema natukenegi suurem võimalus ka aasta parimaks osutuda, praegu on seal osalemine ja tiitel absoluutselt väärtusetud aasta parima selgitamisel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Guido
Foorumi administraator


Liitunud: 10 nov. 2005
Postitusi: 503
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: 11.08.2006 10:05    Teema: Vasta viitega

viimasest koosolekust mul paljude erinevate arvamuste kõlades selgust ei jäänudki, kas uuel hooajal kasutatakse sama süsteemi aasta parima selgitamisel või muutub midagi.Ilmselt peaks kõik klubid siseselt selle läbi arutama, et oleks vähemalt arvamus olemas, mida tooks kaasa kas
1) jätkamine samuti, kusjuures praegu pole veel ka lõplik arvesseminevate võistluste arv selge
2) taastada erinevad skaalad (mina olen selle poolt:)
näiteks EMV alates 50st, maakondlik alates 30nest, karikaetapp või auhinnavõistlus 25-st (kusjuures karikavõistlustel 1. laud 25st, 2 laud 24 st, 3 laud 23st jne).
Teine võimalus on siingi kasutada kunagi harjus kasutatud tabelit, kus arvestati osalejate arvu, 1.koht sai alati 100 punkti ja viimane 1, ülejäänud interpoleeriti sinna vahele, selleks oli omaette raamat, mootorispordist oli vist algselt sama.
3) meenutan ka kunagist ettepanekut analoogiliselt praegu tennise GP sarjas arvestatavaga (iga kvartal jäetakse alles mingi osa (näiteks 70%) punktidest ning liidetakse kõik kogutud punktid(või hoopis keskmine?, mis on ka huvitav fenomen, näiteks mina olin eelmisel aastal oma keskmisega täpselt 50.-es); tekkib mängija hetketugevuse näitaja, mille alusel tennises jagatakse mängijad tugevuse järgi gruppidesse....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada e-mail
Reasta teated:   
Vasta teemale   Uus teema    EKML foorum -> Arvamused ja ettepanekud Kõik ajad on GMT + 2 tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa saad teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa saad vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.23 © 2001, 2005 phpBB Group